Uncategorized

Mitt første blogginnlegg

Det jeg skriver nå er altså mitt første blogginnlegg. Jeg har aldri skrevet noe som helst slags form for blogg før, så dette blir noe helt nytt. Bloggen min skal handle om digital markedsføring, der jeg er innom forskjellige temaer innen det.

Nå i dag har jeg tenkt å reflektere over noe som er i gang med å komme inn vår hverdag med storm. Nemmelig 3-D printeren. 3-D printeren printer ut omtrent hva du kunne tenke deg. Det kan være for eksempel drikkeflaske, hus, pistol og forskjellige deler. Det er omtrent kun fantasien som stopper deg.

Dette fører jo derfor med seg ett par endringer. Det vil være enklere å printe ut diverse våpen og andre ulovlige ting og forskjellige butikker som selger varer vi kan printe ut selv vil miste mye av kundevirksomheten sin. Det kan til slutt ende med at vi kjøper oppskrifter til 3-D printeren våres istendefor å kjøpe varen i en butikk. Dette fører igjen til at det vil bli mindre av de fysiske butikkene siden de mest sannsynlig vil gå konkurs, og derfor bli mindre arbeidsplasser. Dette vil også føre til at NAV kan få ett større ansvar, og at vi som fortsatt er i jobb kanskje må skatte mer.

Dette er bare et av mange forskjellige ting som vil komme brusende inn i vår framtid, og som vil endre den mye. Både med hvordan ting blir gjort og også på hvordan samfunnet er. Burde vi ta i bruk all denne teknologien som kommer for fult?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *