Uncategorized

Hvordan slå igjennom med Snapchat

Bilderesultat for snapchat

Det blir bare mer og mer vanskeligere å nå fram til mennesker når det gjelder markedsføring. Det har nok aldri vært så vanskelig som det er i dag. Det kommer heller ikke til å bli noe lettere.

Snapchat har blitt en veldig populær plattform å markedsføre på de siste årene. Mange tror at det kan være ganske enkelt å nå fram, men mange finner fort ut at det ikke er like enkelt. I dag er mennesker ekstremt opptatt av tiden vi bruker på hver enkelt ting. Er det noe vi syns er litt uinteressant, finner vi fort ut at vi ikke gidder å lese noe mer på det. Derfor kan det være en STOR fordel å vite litt mer om hvordan man kan nå fram til kundegruppen.

Bilderesultat for geeohsnapDet er ikke veldig mange personer eller bedrifter jeg aktivt har fulgt med på Snapchat. Men en av de jeg har fulgt litt med på nå det siste året, er en som heter Geeohsnap. Han har drevet på en god stund med Snapchat og har blitt kjempe populær på grunn av sin kreative evne til å lage morsomme snapper.

Det jeg tror er grunnen til at han har blitt så populær, er fordi han lager noe som er kreativt og av skikkelig kvalitet. Du kan se at han lager noe han virkelig liker.

 

Bilderesultat for gjensidige snapchatJeg så en film som Gjensidige hadde lagt ut, om tips og triks til markedsføring på Snapchat. Den kan du se HER. Der viser de hvordan de gjør det. Det de gjør er å skille seg veldig ut fra vanlig markedsføring, og heller gjøre det veldig kreativt og med masse farger. Det høres kanskje dumt ut at en bank ikke gjør markedsføringen sin på en veldig ordentlig og seriøs måte. Det er en av landets største banker liksom. Men jeg tror helt ærlig at mennesker setter pris på at alt ikke er så seriøst hele tiden.

Derfor tror jeg Gjensidige har gjort det bra med å gjøre som de har gjort. Å ansette en ung person som du så i filmen, til å drive en av landets største banker sin Snapchat-konto. Det er tross alt flest unge personer på Snapchat, og jeg troooor ikke de gidder å se på en kjedelig film der du åpenbart kan se at det ikke er lagt særlig mye innsats i å lage den.

Bilderesultat for snapchat

Så, hvordan slå igjennom med Snapchat?

Bare pøs ut fult av snapper der det er farger og full fest…?

Etter min mening, og det er så klart ikke noe fasitsvar på det her, tror jeg at du som markedsfører burde fokusere mer på være kreativ. Ikke lag en snap bare for at du skal få lagt ut noe. Lag heller noe du har lagt litt sjel i. Folk flest sveiper raskt forbi Storyen din der du har skrevet tilbud med vanlig tekst. Bruk heller en annen tekst for eksempel! Prøv som sagt å skill deg ut fra de andre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *